Ploggning, SM och Covid-19…

Ploggning den 17 maj kl.11-13. Jogga och plocka skräp tillsammans med oss när vi nu inte kan vara värdar för kendo-SM i Visby…

 

”Ploggning” söndag 17 maj kl.11-13 

Helgen den 15-17 maj skulle vi ha varit värdar för Kendo-SM på ICA Maxi Arena i Visby. Som många andra klubbar och idrotter kunde vi inte göra annat än att ställa in arrangemanget under rådande Corona-pandemi. Ett tråkigt, men nödvändigt, beslut för ett för oss stort och viktigt arrangemang.

Men nu har vi en ledig helg, för alla Kendoutövare och medlemmar hade så klart bokat av helgen för att vara med på SM som utövare, funktionär och publik. Så varför inte använda en del av den helgen till att kombinera utomhusträning med en insats för miljön, genom en gemensam ”Plogging-insats” längs en rätt skräpig del av färjeleden.

Vi samlas söndagen 17/5 kl.11-13 på parkeringen vid Rusta/Lager 157 och ”ploggar” oss fram och tillbaka längs färjeleden norrut (mot brandstationen). Alla medlemmar, föräldrar, syskon och vänner är välkomna att hjälpa till. Alla som kommer ska ha en gul/orange varningsväst på sig. Barn som är 12 år och yngre MÅSTE ha en vuxen anhörig med som ansvarar för barnet under hela tiden. Klubben tar med sopsäckar samt bjuder på saft/kaffe och kaka efter utfört arbete. Vi håller distans till varandra och ta gärna med ett par arbetshandskar. Var och en ploggar i sin takt, och vi ser till att någon från klubben håller koll både längst fram och längst bak.

Vi utmanar också andra föreningar att plogga någonstans på ön.

VÄLKOMNA! Kenseikan – Visby Kendoklubb