Visby Kendo Summer Camp 2019

Kenseikan Visby Kendoklubb, Wäsby Kendo och FSKA har nöjet att återigen få bjuda in till det nu årliga WISBY KENDO SUMMER CAMP under medeltidsveckan, 8-11 augusti. Ett unikt tillfälle att kombinera kendo med svensk sommar i Visbys sagolika medeltida miljöer!

Lägret leds i år av den japanske instruktören Ryo Arai (6 Dan). Arai-sensei är 31 år gammal och är utbildad idrottslärare med kendo-inriktning från ett av japans främsta kendo-universitet (Tsukuba Universitetet). Som student har Arai deltagit i de nationella universitetsmästerskapen samt varit senpai åt flera japanska landslagsmedlemmar, bland annat 3-faldiga japanska mästaren Hidehisa Nishimura.

Arai-sensei kommer också att assisteras av bl.a. Yabe Asuka, 4 dan. Hon är också från Tsukuba universitetet och tidigare meriterad medlem i Tsukubas damlag och kör jodan. Lägret gästas också av svenska instruktörer ledda av Mats Wahlqvist, 7 dan.

Lägret är öppet för alla med boguvana. Träningspassen kommer att vara målgruppsanpassade efter kyu- och dangrader men med ett övergripande fokus på shiai-inriktad elitträning.

BETALNING:
Deltagaravgiften är 800 kr per person (400 SEK för juniorer under 15 år). Avgiften betalas in till FSKA:s Plusgirokonto
445224-9. Ange för- och efternamn samt ”Visby” i betalningen.

TRANSPORT:
För att underlätta med transport till Visby så kan man boka biljetter med kraftigt rabatterade priser på färjan mellan Nynäshamn-Visby samt Oskarshamn-Visby. För att boka sin transport via färja så ringer man själv IDROTTSRESOR på telnr: 0771-223350 och väljer ”val 1” för att komma till bokningen.

OBS! Vi rekommenderar starkt att man bokar sin resa med färja senast 15 maj på grund av det höga trycket på färjebiljetter till medeltidsveckan! OBS!

BOENDE:
Vi har även förhandsbokat ett antal boendealternativ i Visby (hotell och övernattning i skolsal). Uppge i anmälan vilket boendealternativ som önskas. Priser för de olika boendealternativ står angivna i anmälningslänken.

OBS: på grund av utmaningarna med logistik under medeltidsveckan så är anmälan till boende i skolsal bindande. Gällande bokning av hotellnätter så kan det avbokas senast 2 dagar innan övernattning.

Ange i anmälningsformuläret namn, grad, ålder och klubb, samt om det finns önskemål om boende. Deltagarantalet är begränsat så det är först till kvarn som gäller när det gäller platser till lägret, boende och transport!

Anmälan görs via denna länk senast den 15 juni: Formulär

Har ni frågor så är ni välkomna att ställa dom på FB-sidan.

Med vänlig hälsning
Kenseikan Visby Kendo Klubb, FSKA och Wäsby Kendoförening